црвен Акуариум Рибе 1 - фотографија и карактеристике


црвен Акуариум Рибе


1 2 3
Бадис Бадис фотографија и брига
фотографија Бадис Бадис
Бадис Бадис Акуариум Рибе карактеристике и брига
породица: камелеон риба
ниво заштите: умерен
тип акваријума: отворено
темперамент: смирен
дно тип у акваријуму: грубо песак
температура воде: близу 25°c
дужина рибе: 5-10 цм
станиште: слатководних риба
минимална величина акваријум: не мање од 50 литара
компатибилност: са било мирно риба
боја рибе: црвен, стрипед
лигхт потребе: пригушен
тело облик рибе: овал
више информација
Цхерри Барб фотографија и брига
фотографија Цхерри Барб
Цхерри Барб Акуариум Рибе карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: средњи слој, доњи слој
породица: шарани и барбс
ниво заштите: лако
тип акваријума: близу
темперамент: смирен
дно тип у акваријуму: грубо песак, шљунак
температура воде: близу 25°c
дужина рибе: до 5 цм
станиште: слатководних риба
минимална величина акваријум: не мање од 20 литара
компатибилност: акваријум врсте
боја рибе: црвен
лигхт потребе: пригушен
тело облик рибе: овал
више информација
Златна Рибица фотографија и брига
фотографија Златна Рибица
Златна Рибица карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: средњи слој
породица: шарани и барбс
ниво заштите: умерен
тип акваријума: отворено
темперамент: смирен
дно тип у акваријуму: грубо песак, шљунак
температура воде: близу 20°c
дужина рибе: 10-20 цм
станиште: слатководних риба
минимална величина акваријум: не мање од 100 литара
компатибилност: акваријум врсте
боја рибе: шаролик, споттед, црн, жут, црвен, злато, бео
лигхт потребе: умерен
тело облик рибе: овал
више информација
Кловн Расбора фотографија и брига
фотографија Кловн Расбора
Кловн Расбора Акуариум Рибе карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: средњи слој
породица: шарани и барбс
ниво заштите: умерен
темперамент: активан
дно тип у акваријуму: шљунак, грубо песак
температура воде: близу 25°c
дужина рибе: до 5 цм
станиште: слатководних риба
минимална величина акваријум: не мање од 200 литара
компатибилност: акваријум врсте
боја рибе: црвен
тело облик рибе: продужен
више информација
Патуљак Гоурами фотографија и брига
фотографија Патуљак Гоурами
Патуљак Гоурами Акуариум Рибе карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: горњи слој
породица: беттас, гоурамис
ниво заштите: лако
тип акваријума: близу
темперамент: смирен
дно тип у акваријуму: шљунак, грубо песак
температура воде: близу 25°c
дужина рибе: 5-10 цм
станиште: слатководних риба
минимална величина акваријум: не мање од 20 литара
компатибилност: са било мирно риба
боја рибе: сребро, црвен, стрипед, зелена
лигхт потребе: светао
тело облик рибе: овал
више информација
Сиамесе Фигхтинг Фисх фотографија и брига
фотографија Сиамесе Фигхтинг Фисх
Сиамесе Фигхтинг Фисх Акуариум Рибе карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: горњи слој, средњи слој
породица: беттас, гоурамис
ниво заштите: умерен
тип акваријума: близу
темперамент: агресиван
дно тип у акваријуму: грубо песак, шљунак
температура воде: близу 25°c
дужина рибе: до 5 цм
станиште: слатководних риба
минимална величина акваријум: не мање од 50 литара
компатибилност: са малом мирном рибе
боја рибе: светло плава, зелена, бео, шаролик, црн, плава, жут, црвен
лигхт потребе: умерен
тело облик рибе: продужен
више информација
Гуппи фотографија и брига
фотографија Гуппи
Гуппи Акуариум Рибе карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: горњи слој, средњи слој
породица: ливе-беаринг риба (гуппи, молли, плати, и мач реп)
ниво заштите: умерен
тип акваријума: близу
темперамент: смирен
дно тип у акваријуму: грубо песак, шљунак
температура воде: близу 25°c
дужина рибе: до 5 цм
станиште: слатководних риба
минимална величина акваријум: не мање од 20 литара
компатибилност: акваријум врсте
боја рибе: шаролик, розе, светло плава, зелена, бео, црн, љубичаста, плава, жут, црвен, злато
лигхт потребе: умерен
тело облик рибе: продужен
више информација
Свордтаил фотографија и брига
фотографија Свордтаил
Свордтаил Акуариум Рибе карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: горњи слој, средњи слој
породица: ливе-беаринг риба (гуппи, молли, плати, и мач реп)
ниво заштите: умерен
тип акваријума: отворено
темперамент: активан
дно тип у акваријуму: грубо песак, шљунак
температура воде: близу 25°c
дужина рибе: 5-10 цм
станиште: слатководних риба
минимална величина акваријум: не мање од 100 литара
компатибилност: са било мирно риба
боја рибе: бео, шаролик, споттед, црн, жут, црвен, сребро, злато, зелена
лигхт потребе: умерен
тело облик рибе: продужен
више информација
Саилфин Молли фотографија и брига
фотографија Саилфин Молли
Саилфин Молли Акуариум Рибе карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: горњи слој, средњи слој
породица: ливе-беаринг риба (гуппи, молли, плати, и мач реп)
ниво заштите: за искусног акваристе
тип акваријума: близу
темперамент: смирен
дно тип у акваријуму: грубо песак, шљунак
температура воде: 27-28°c
дужина рибе: 10-20 цм
станиште: слатководних риба
минимална величина акваријум: не мање од 100 литара
компатибилност: са било мирно риба
боја рибе: зелена, браон, шаролик, споттед, црн, жут, црвен, сребро, злато
лигхт потребе: умерен
тело облик рибе: продужен
више информација
Папагеиенплати фотографија и брига
фотографија Папагеиенплати
Папагеиенплати Акуариум Рибе карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: средњи слој, горњи слој
породица: ливе-беаринг риба (гуппи, молли, плати, и мач реп)
ниво заштите: умерен
тип акваријума: близу, отворено
темперамент: активан
дно тип у акваријуму: шљунак, грубо песак
температура воде: близу 25°c
дужина рибе: 5-10 цм
станиште: слатководних риба
минимална величина акваријум: не мање од 50 литара
компатибилност: са малом мирном рибе
боја рибе: злато, сребро, црвен, црн, шаролик, бео
лигхт потребе: умерен
тело облик рибе: продужен
више информација
Кипхопхорус Мацулатус фотографија и брига
фотографија Кипхопхорус Мацулатус
Кипхопхорус Мацулатус Акуариум Рибе карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: горњи слој, средњи слој
породица: ливе-беаринг риба (гуппи, молли, плати, и мач реп)
ниво заштите: лако
тип акваријума: отворено
темперамент: активан
дно тип у акваријуму: грубо песак, шљунак
температура воде: близу 25°c
дужина рибе: до 5 цм
станиште: слатководних риба
минимална величина акваријум: не мање од 20 литара
компатибилност: са малом мирном рибе
боја рибе: црвен, сребро, злато, споттед
лигхт потребе: умерен
тело облик рибе: овал
више информација
Црвена Раинбовфисх фотографија и брига
фотографија Црвена Раинбовфисх
Црвена Раинбовфисх Акуариум Рибе карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: средњи слој
породица: раин бов риба
ниво заштите: умерен
тип акваријума: близу
темперамент: агресиван
дно тип у акваријуму: шљунак, грубо песак
температура воде: близу 25°c
дужина рибе: 5-10 цм
станиште: слатководних риба
минимална величина акваријум: не мање од 100 литара
компатибилност: акваријум врсте
боја рибе: црвен
лигхт потребе: умерен
тело облик рибе: овал
више информација
Црвена Фантом Тетра фотографија и брига
фотографија Црвена Фантом Тетра
Црвена Фантом Тетра Акуариум Рибе карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: средњи слој
породица: тетра
ниво заштите: умерен
тип акваријума: отворено
темперамент: активан
дно тип у акваријуму: шљунак, грубо песак
температура воде: близу 25°c
дужина рибе: до 5 цм
станиште: слатководних риба
минимална величина акваријум: не мање од 50 литара
компатибилност: са малом мирном рибе
боја рибе: црвен
лигхт потребе: умерен
тело облик рибе: овал
више информација
Тигер Осцар фотографија и брига
фотографија Тигер Осцар
Тигер Осцар Акуариум Рибе карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: доњи слој, средњи слој
породица: циклиди
ниво заштите: за искусног акваристе
тип акваријума: близу
темперамент: смирен
дно тип у акваријуму: шљунак, грубо песак
температура воде: близу 25°c
дужина рибе: 20-30 цм
станиште: слатководних риба
минимална величина акваријум: не мање од 200 литара
компатибилност: акваријум врсте
боја рибе: црвен, жут, споттед, бео
лигхт потребе: расут
тело облик рибе: овал
више информација
Црвена Дискус фотографија и брига
фотографија Црвена Дискус
Црвена Дискус Акуариум Рибе карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: средњи слој
породица: циклиди
ниво заштите: за искусног акваристе
тип акваријума: отворено
темперамент: смирен
дно тип у акваријуму: шљунак
температура воде: 27-28°c
дужина рибе: 10-20 цм
станиште: слатководних риба
минимална величина акваријум: не мање од 200 литара
компатибилност: акваријум врсте
боја рибе: стрипед, споттед, розе, бео, жут, црвен
лигхт потребе: пригушен
тело облик рибе: круг
више информација
Зебра Цицхлид фотографија и брига
фотографија Зебра Цицхлид
Зебра Цицхлид Акуариум Рибе карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: доњи слој, средњи слој
породица: циклиди
ниво заштите: лако
тип акваријума: отворено
темперамент: агресиван
дно тип у акваријуму: шљунак
температура воде: близу 25°c
дужина рибе: 5-10 цм
станиште: слатководних риба
минимална величина акваријум: не мање од 100 литара
компатибилност: акваријум врсте
боја рибе: црвен, жут, стрипед, бео, светло плава
лигхт потребе: умерен
тело облик рибе: продужен
више информација
Ред Јевел Цицхлид фотографија и брига
фотографија Ред Јевел Цицхлид
Ред Јевел Цицхлид Акуариум Рибе карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: доњи слој, средњи слој
породица: циклиди
ниво заштите: умерен
тип акваријума: отворено
темперамент: агресиван
дно тип у акваријуму: шљунак, грубо песак
температура воде: близу 25°c
дужина рибе: 5-10 цм
станиште: слатководних риба
минимална величина акваријум: не мање од 100 литара
компатибилност: акваријум врсте
боја рибе: црвен
лигхт потребе: расут
тело облик рибе: овал
више информација
Цицхласома Синспилум фотографија и брига
фотографија Цицхласома Синспилум
Цицхласома Синспилум Акуариум Рибе карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: доњи слој, средњи слој
породица: циклиди
ниво заштите: умерен
тип акваријума: отворено
темперамент: смирен
дно тип у акваријуму: шљунак
температура воде: 27-28°c
дужина рибе: 10-20 цм
станиште: слатководних риба
минимална величина акваријум: не мање од 200 литара
компатибилност: акваријум врсте
боја рибе: црвен, шаролик
лигхт потребе: расут
тело облик рибе: овал
више информација
Северум фотографија и брига
фотографија Северум
Северум Акуариум Рибе карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: средњи слој, доњи слој
породица: циклиди
ниво заштите: умерен
тип акваријума: отворено
темперамент: смирен
дно тип у акваријуму: шљунак
температура воде: 27-28°c
дужина рибе: 20-30 цм
станиште: слатководних риба
минимална величина акваријум: не мање од 200 литара
компатибилност: са било мирно риба
боја рибе: розе, зелена, шаролик, стрипед, споттед, жут, црвен
лигхт потребе: умерен
тело облик рибе: овал
више информација
Чоколада Цицхлид, Смарагд Цицхлид фотографија и брига
фотографија Чоколада Цицхлид, Смарагд Цицхлид
Чоколада Цицхлид, Смарагд Цицхлид Акуариум Рибе карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: средњи слој, доњи слој
породица: циклиди
ниво заштите: умерен
тип акваријума: отворено
темперамент: смирен
дно тип у акваријуму: шљунак
температура воде: 27-28°c
дужина рибе: 10-20 цм
станиште: слатководних риба
минимална величина акваријум: не мање од 200 литара
компатибилност: са било мирно риба
боја рибе: црвен
лигхт потребе: расут
тело облик рибе: овал
више информација
Филаментед Фласхер-Врассе фотографија и брига
фотографија Филаментед Фласхер-Врассе
Филаментед Фласхер-Врассе Акуариум Рибе карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: средњи слој, доњи слој
породица: морски гргеч
ниво заштите: лако
тип акваријума: близу
темперамент: агресиван
дно тип у акваријуму: корални гребен
температура воде: близу 25°c
дужина рибе: 5-10 цм
станиште: морска риба (морска вода)
минимална величина акваријум: не мање од 100 литара
компатибилност: са великим мирним риба
боја рибе: шаролик, црвен
лигхт потребе: расут
тело облик рибе: овал
више информација
Голден Ангел фотографија и брига
фотографија Голден Ангел
Голден Ангел Акуариум Рибе карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: средњи слој
породица: анђели
ниво заштите: лако
тип акваријума: близу
темперамент: активан
дно тип у акваријуму: корални гребен
температура воде: близу 25°c
дужина рибе: до 5 цм
станиште: морска риба (морска вода)
минимална величина акваријум: не мање од 100 литара
компатибилност: са малом мирном рибе
боја рибе: црвен
лигхт потребе: расут
тело облик рибе: овал
више информација
Пламен Ангелфисх фотографија и брига
фотографија Пламен Ангелфисх
Пламен Ангелфисх Акуариум Рибе карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: средњи слој, доњи слој
породица: анђели
ниво заштите: лако
тип акваријума: близу
темперамент: смирен
дно тип у акваријуму: корални гребен
температура воде: близу 25°c
дужина рибе: 5-10 цм
станиште: морска риба (морска вода)
минимална величина акваријум: не мање од 100 литара
компатибилност: са великим мирним риба
боја рибе: стрипед, црвен
лигхт потребе: расут
тело облик рибе: овал
више информација
Парадајз Цловнфисх фотографија и брига
фотографија Парадајз Цловнфисх
Парадајз Цловнфисх Акуариум Рибе карактеристике и брига
слојеви станишта у акваријуму: доњи слој
породица: кловн риба
ниво заштите: лако
тип акваријума: близу
темперамент: агресиван
дно тип у акваријуму: корални гребен
температура воде: близу 25°c
дужина рибе: 10-20 цм
станиште: морска риба (морска вода)
минимална величина акваријум: не мање од 200 литара
компатибилност: са великим мирним риба
боја рибе: црвен
лигхт потребе: светао
тело облик рибе: овал
више информација
1 2 3

црвен Акуариум Рибе

Молим вас помозите пројекту! Молимо их поделите! Хвала вам!

LINK:
BB CODE:
HTML CODE:

Молим вас помозите пројекту: Хвала вам!chudovo.org © 2018-2019 растуће, култивација и брига, пејзажни дизајн
Баштенске Цветови, Украсне Грмови и Дрвета, Затворене Биљке (Затворени Погони)
Баштенске Цветови, Украсне Биљке, Кактуси и Сукуленти
Цветући Грмови и Дрвета, Затворене Биљке (Затворени Погони)
фотографија, опис и карактеристике, претраживање
chudovo.org
Баштенске Цветови, Украсне Биљке