моторна тестера

моторна тестера ZENOAH G500AVSR-16 фотографија и опис
фотографија ZENOAH G500AVSR-16
моторна тестера ZENOAH G500AVSR-16 опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 49.30
снага мотора (кс): 3.70
мотор снага (В): 2700.00
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
резервоар за гориво (л): 0.55
додатне функције: анти-вибрација, кочница ланца
тежина (кг): 5.00
више информација

моторна тестера ZENOAH G3800AVS-14 фотографија и опис
фотографија ZENOAH G3800AVS-14
моторна тестера ZENOAH G3800AVS-14 опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 37.20
снага мотора (кс): 2.30
мотор снага (В): 1700.00
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
резервоар за гориво (л): 0.31
додатне функције: анти-вибрација, кочница ланца
тежина (кг): 4.20
више информација

моторна тестера ZENOAH G5000-18 фотографија и опис
фотографија ZENOAH G5000-18
моторна тестера ZENOAH G5000-18 опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 49.30
снага мотора (кс): 3.70
мотор снага (В): 2700.00
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
резервоар за гориво (л): 0.55
додатне функције: кочница ланца
тежина (кг): 4.90
више информација

моторна тестера ZENOAH G2500TEZ-FS-10SP фотографија и опис
фотографија ZENOAH G2500TEZ-FS-10SP
моторна тестера ZENOAH G2500TEZ-FS-10SP опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 25.40
снага мотора (кс): 1.30
мотор снага (В): 1000.00
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
Ниво буке (дБ): 110.00
резервоар за гориво (л): 0.23
додатне функције: кочница ланца
тежина (кг): 2.90
више информација

моторна тестера ZENOAH GZ4500-16 фотографија и опис
фотографија ZENOAH GZ4500-16
моторна тестера ZENOAH GZ4500-16 опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 44.00
снага мотора (кс): 2.60
мотор снага (В): 1900.00
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
резервоар за гориво (л): 0.31
додатне функције: кочница ланца
тежина (кг): 4.35
више информација

моторна тестера Poulan PP4218AV фотографија и опис
фотографија Poulan PP4218AV
моторна тестера Poulan PP4218AV опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 42.00
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
додатне функције: анти-вибрација
више информација

моторна тестера Poulan PP4620AVX фотографија и опис
фотографија Poulan PP4620AVX
моторна тестера Poulan PP4620AVX опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 46.00
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
додатне функције: анти-вибрација, кочница ланца
више информација

моторна тестера Poulan PP295 фотографија и опис
фотографија Poulan PP295
моторна тестера Poulan PP295 опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 46.00
дизајн: ručna тестера
додатне функције: анти-вибрација, кочница ланца
више информација

моторна тестера Poulan 1950 фотографија и опис
фотографија Poulan 1950
моторна тестера Poulan 1950 опис
тип тестера: моторна тестера
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
додатне функције: кочница ланца
више информација

моторна тестера Poulan 3450 фотографија и опис
фотографија Poulan 3450
моторна тестера Poulan 3450 опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 54.00
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
додатне функције: анти-вибрација, кочница ланца
више информација

моторна тестера Кратон GCS-2200/450H фотографија и опис
фотографија Кратон GCS-2200/450H
моторна тестера Кратон GCS-2200/450H опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 49.00
снага мотора (кс): 2.98
мотор снага (В): 2200.00
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
Ниво буке (дБ): 116.00
резервоар за гориво (л): 0.55
додатне функције: кочница ланца
тежина (кг): 8.00
више информација

моторна тестера Poulan PP3516AVX фотографија и опис
фотографија Poulan PP3516AVX
моторна тестера Poulan PP3516AVX опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 35.00
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
додатне функције: анти-вибрација, кочница ланца
више информација

моторна тестера Poulan P4018 фотографија и опис
фотографија Poulan P4018
моторна тестера Poulan P4018 опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 40.00
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
додатне функције: кочница ланца
више информација

моторна тестера Oleo-Mac 985 HD-30 фотографија и опис
фотографија Oleo-Mac 985 HD-30
моторна тестера Oleo-Mac 985 HD-30 опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 80.70
снага мотора (кс): 5.70
мотор снага (В): 4200.00
дизајн: ručna тестера
резервоар за гориво (л): 0.88
додатне функције: анти-вибрација, кочница ланца
тежина (кг): 9.80
више информација

моторна тестера Poulan P3416LE фотографија и опис
фотографија Poulan P3416LE
моторна тестера Poulan P3416LE опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 34.00
снага мотора (кс): 300.00
мотор снага (В): 1300.00
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
додатне функције: кочница ланца
тежина (кг): 5.10
више информација

моторна тестера ENIFIELD 4518 фотографија и опис
фотографија ENIFIELD 4518
моторна тестера ENIFIELD 4518 опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 45.00
снага мотора (кс): 700.00
мотор снага (В): 1700.00
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
резервоар за гориво (л): 0.55
више информација

моторна тестера Лидер ЛБЦП-5018 ПРО фотографија и опис
фотографија Лидер ЛБЦП-5018 ПРО
моторна тестера Лидер ЛБЦП-5018 ПРО опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 50.00
снага мотора (кс): 3.10
мотор снага (В): 2300.00
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
резервоар за гориво (л): 0.55
додатне функције: кочница ланца
више информација

моторна тестера Champion 242-16 фотографија и опис
фотографија Champion 242-16
моторна тестера Champion 242-16 опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 42.00
снага мотора (кс): 700.00
мотор снага (В): 1700.00
дизајн: ručna тестера
више информација

моторна тестера STIGA SP 405 фотографија и опис
фотографија STIGA SP 405
моторна тестера STIGA SP 405 опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 40.10
снага мотора (кс): 2.00
мотор снага (В): 1500.00
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
додатне функције: кочница ланца
тежина (кг): 4.60
више информација

моторна тестера Echo CS-2600ES фотографија и опис
фотографија Echo CS-2600ES
моторна тестера Echo CS-2600ES опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 26.90
снага мотора (кс): 200.00
мотор снага (В): 1200.00
дизајн: ručna тестера
Ниво буке (дБ): 112.00
резервоар за гориво (л): 0.24
додатне функције: анти-вибрација, кочница ланца, степлесс регулација брзине
тежина (кг): 2.90
више информација

моторна тестера Hammer BPL 2500 фотографија и опис
фотографија Hammer BPL 2500
моторна тестера Hammer BPL 2500 опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 25.40
снага мотора (кс): 1.36
мотор снага (В): 1000.00
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
резервоар за гориво (л): 0.23
додатне функције: анти-вибрација, кочница ланца
тежина (кг): 2.50
више информација

моторна тестера PRORAB PC 8551 T45 фотографија и опис
фотографија PRORAB PC 8551 T45
моторна тестера PRORAB PC 8551 T45 опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 51.00
снага мотора (кс): 0.00
мотор снага (В): 2000.00
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
додатне функције: кочница ланца
више информација

моторна тестера Кратон GCS-08 фотографија и опис
фотографија Кратон GCS-08
моторна тестера Кратон GCS-08 опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 45.00
снага мотора (кс): 2.40
мотор снага (В): 1800.00
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
резервоар за гориво (л): 0.60
додатне функције: анти-вибрација, кочница ланца
тежина (кг): 7.00
више информација

моторна тестера Solo 656-38 фотографија и опис
фотографија Solo 656-38
моторна тестера Solo 656-38 опис
тип тестера: моторна тестера
Запремина (цц): 56.00
снага мотора (кс): 4.20
мотор снага (В): 3100.00
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
додатне функције: анти-вибрација
тежина (кг): 5.30
више информација

моторна тестера

Молим вас помозите пројекту! Молимо их поделите! Хвала вам!

LINK:
BB CODE:
HTML CODE:

Молим вас помозите пројекту: Хвала вам!


chudovo.org © 2019-2020 растуће, култивација и брига, пејзажни дизајн
Баштенске Цветови, Украсне Грмови и Дрвета, Затворене Биљке (Затворени Погони)
Баштенске Цветови, Украсне Биљке, Кактуси и Сукуленти
Цветући Грмови и Дрвета, Затворене Биљке (Затворени Погони)
фотографија, опис и карактеристике, претраживање
chudovo.org
Баштенске Цветови, Украсне Биљке