дијамант тестера

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
дијамант тестера Кратон TC-03 фотографија и опис
фотографија Кратон TC-03
дијамант тестера Кратон TC-03 опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 0.00
мотор снага (В): 600.00
дизајн: циркулар
Број брзина: 1.00
обртаја (об/мин): 3000.00
тежина (кг): 11.00
више информација

дијамант тестера BauMaster TC-9811LX фотографија и опис
фотографија BauMaster TC-9811LX
дијамант тестера BauMaster TC-9811LX опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 0.00
мотор снага (В): 500.00
дизајн: машина
Број брзина: 1.00
обртаја (об/мин): 5400.00
тежина (кг): 3.70
више информација

дијамант тестера Maktec MT412 фотографија и опис
фотографија Maktec MT412
дијамант тестера Maktec MT412 опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 250.00
мотор снага (В): 1250.00
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
обртаја (об/мин): 12000.00
тежина (кг): 3.00
више информација

дијамант тестера RYOBI LTS180M фотографија и опис
фотографија RYOBI LTS180M
дијамант тестера RYOBI LTS180M опис
тип тестера: дијамант тестера
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
обртаја (об/мин): 4500.00
додатне функције: блокада вретена
тежина (кг): 2.59
Напон батерије (В): 18.00
више информација

дијамант тестера Top Machine TC-180S фотографија и опис
фотографија Top Machine TC-180S
дијамант тестера Top Machine TC-180S опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 0.00
мотор снага (В): 600.00
дизајн: машина
Број брзина: 1.00
обртаја (об/мин): 2950.00
тежина (кг): 7.60
више информација

дијамант тестера Husqvarna TS 350 E - 230V фотографија и опис
фотографија Husqvarna TS 350 E - 230V
дијамант тестера Husqvarna TS 350 E - 230V опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 200.00
мотор снага (В): 2200.00
дизајн: циркулар
Број брзина: 1.00
тежина (кг): 92.00
више информација

дијамант тестера RUBI DC-250 1200 фотографија и опис
фотографија RUBI DC-250 1200
дијамант тестера RUBI DC-250 1200 опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 100.00
мотор снага (В): 1100.00
дизајн: циркулар
Број брзина: 1.00
обртаја (об/мин): 2790.00
тежина (кг): 57.00
више информација

дијамант тестера Elmos ETC-350 фотографија и опис
фотографија Elmos ETC-350
дијамант тестера Elmos ETC-350 опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 500.00
мотор снага (В): 1500.00
дизајн: циркулар
Број брзина: 1.00
обртаја (об/мин): 2800.00
додатне функције: блокада вретена, електронска заштита мотора
тежина (кг): 33.00
више информација

дијамант тестера ДИОЛД СП-0,5-180 фотографија и опис
фотографија ДИОЛД СП-0,5-180
дијамант тестера ДИОЛД СП-0,5-180 опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 0.00
мотор снага (В): 500.00
дизајн: машина
Број брзина: 1.00
обртаја (об/мин): 2800.00
тежина (кг): 10.00
више информација

дијамант тестера ДИОЛД СП-0,85-200 фотографија и опис
фотографија ДИОЛД СП-0,85-200
дијамант тестера ДИОЛД СП-0,85-200 опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 50.00
мотор снага (В): 850.00
дизајн: циркулар
Број брзина: 1.00
обртаја (об/мин): 3000.00
тежина (кг): 32.00
више информација

дијамант тестера Hammer PLR 900 фотографија и опис
фотографија Hammer PLR 900
дијамант тестера Hammer PLR 900 опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 0.00
мотор снага (В): 600.00
дизајн: циркулар
Број брзина: 1.00
обртаја (об/мин): 3000.00
више информација

дијамант тестера Практика 1855 фотографија и опис
фотографија Практика 1855
дијамант тестера Практика 1855 опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 50.00
мотор снага (В): 550.00
дизајн: циркулар
тежина (кг): 14.60
више информација

дијамант тестера Battipav EXPERT 700 фотографија и опис
фотографија Battipav EXPERT 700
дијамант тестера Battipav EXPERT 700 опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 5.50
мотор снага (В): 4000.00
дизајн: циркулар
Број брзина: 1.00
додатне функције: електронска заштита мотора
тежина (кг): 95.00
више информација

дијамант тестера Кратон TC-14 фотографија и опис
фотографија Кратон TC-14
дијамант тестера Кратон TC-14 опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 0.00
мотор снага (В): 600.00
дизајн: машина
Број брзина: 1.00
обртаја (об/мин): 2950.00
тежина (кг): 11.00
више информација

дијамант тестера BauMaster TC-9816LX фотографија и опис
фотографија BauMaster TC-9816LX
дијамант тестера BauMaster TC-9816LX опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 0.00
мотор снага (В): 600.00
дизајн: машина
Број брзина: 1.00
обртаја (об/мин): 2950.00
тежина (кг): 7.40
више информација

дијамант тестера Battipav VIP 260 фотографија и опис
фотографија Battipav VIP 260
дијамант тестера Battipav VIP 260 опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 0.00
мотор снага (В): 1000.00
дизајн: циркулар
Број брзина: 1.00
тежина (кг): 34.00
више информација

дијамант тестера Калибр ПЛЭС-200/1300 фотографија и опис
фотографија Калибр ПЛЭС-200/1300
дијамант тестера Калибр ПЛЭС-200/1300 опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 300.00
мотор снага (В): 1300.00
дизајн: циркулар
Број брзина: 1.00
обртаја (об/мин): 3000.00
више информација

дијамант тестера Практика 2080 фотографија и опис
фотографија Практика 2080
дијамант тестера Практика 2080 опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 0.00
мотор снага (В): 800.00
дизајн: циркулар
Број брзина: 1.00
више информација

дијамант тестера Sturm! TC9811 фотографија и опис
фотографија Sturm! TC9811
дијамант тестера Sturm! TC9811 опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 300.00
мотор снага (В): 1300.00
дизајн: ručna тестера
Број брзина: 1.00
обртаја (об/мин): 4200.00
више информација

дијамант тестера Кратон TC-11 фотографија и опис
фотографија Кратон TC-11
дијамант тестера Кратон TC-11 опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 0.00
мотор снага (В): 800.00
дизајн: циркулар
Број брзина: 1.00
обртаја (об/мин): 2950.00
тежина (кг): 25.00
више информација

дијамант тестера Husqvarna TS 60 фотографија и опис
фотографија Husqvarna TS 60
дијамант тестера Husqvarna TS 60 опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 200.00
мотор снага (В): 1200.00
дизајн: циркулар
Број брзина: 1.00
додатне функције: глатка почетак
тежина (кг): 35.80
више информација

дијамант тестера DIAM SKH-600/4.0 фотографија и опис
фотографија DIAM SKH-600/4.0
дијамант тестера DIAM SKH-600/4.0 опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 0.00
мотор снага (В): 4000.00
дизајн: циркулар
Број брзина: 1.00
обртаја (об/мин): 2800.00
тежина (кг): 100.00
више информација

дијамант тестера Masterpac PST60 фотографија и опис
фотографија Masterpac PST60
дијамант тестера Masterpac PST60 опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 200.00
мотор снага (В): 2200.00
дизајн: циркулар
Број брзина: 1.00
обртаја (об/мин): 2800.00
тежина (кг): 71.50
више информација

дијамант тестера Helmut FS300 фотографија и опис
фотографија Helmut FS300
дијамант тестера Helmut FS300 опис
тип тестера: дијамант тестера
снага мотора (кс): 0.00
мотор снага (В): 800.00
дизајн: циркулар
Број брзина: 1.00
обртаја (об/мин): 2950.00
тежина (кг): 53.00
више информација

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

дијамант тестера

Молим вас помозите пројекту! Молимо их поделите! Хвала вам!

LINK:
BB CODE:
HTML CODE:

Молим вас помозите пројекту: Хвала вам!


chudovo.org © 2019-2020 растуће, култивација и брига, пејзажни дизајн
Баштенске Цветови, Украсне Грмови и Дрвета, Затворене Биљке (Затворени Погони)
Баштенске Цветови, Украсне Биљке, Кактуси и Сукуленти
Цветући Грмови и Дрвета, Затворене Биљке (Затворени Погони)
фотографија, опис и карактеристике, претраживање
chudovo.org
Баштенске Цветови, Украсне Биљке